"A fájdalom elmúlik... alapos vizsgálattal, célzott kezeléssel!"

Professzionális mozgásszervi ortopédiai betegellátás, várakozás nélkül. Kérjen időpontot most!


Kellemes böngészést kívánok oldalunkon.


Dr. Moravcsik Bence Balázs

orvosigazgató

Gyógytorna | Teniszkönyök


Kedves Érdeklődő! Szeretettel köszöntöm a Budai Mozgásszervi Magánrendelő Honlapján!
A Budai Mozgásszervi Magánrendelő Budapesten központi helyen a Gellért tér közelében a Műszaki Egyetem kertjével szemben található.

Ortopédia, gyermekortopédia baleseti sebészet, gerincsebészet, vállsebészet, gyógytorna rendeléseink várakozás nélkül elérhető gyermekek és felnőttek számára. A nyugati szemléletű bizonyítékokon alapuló orvoslást képviseljük.

BMM: ortopédia gyógytorna BMM: gyógytorna
BMM: ortopédia Teniszkönyök BMM:ortopédia

Teniszkönyök

Teniszkönyök és egyéb csont-, izom- ín problémákkal is foglalkozunk. Alapos vizsgálatot követően, diagnosztikus képalkotó vizsgálatok együttes értékelése adja a terápiás stratégia gondos felállítását. 2008-ban alapított Magánrendelő azzal a céllal kezdte meg működését, hogy a mozgásszervi panaszokkal hozzánk forduló páciensek számára magas színvonalú egészségügyi ellátást biztosítson, a kivizsgálástól a korszerű terápiás megoldásokig. A Budai Mozgásszervi Magánrendelő komplex ellátást nyújt páciensei számára. Alapos vizsgálatot követően diagnosztikus képalkotó vizsgálatok együttes értékelése adja a terápiás stratégia gondos felállítását.

A kivizsgálást követően komplex fizioterápiás eljárásokkal, hatékony módszerekkel rövid idő alatt teljes gyógyulást érünk el. Az egészségügyi szolgáltatásaink közül központi szerep jut szakorvosi vizsgálatnak. A vizsgálat során a szakorvos a kórelőzmény tisztázása után alapos fizikális vizsgálatot végez. A fizikális vizsgálat során a mozgásszervek, ízületek mozgásterjedelmét funkcióját mérjük fel, a panaszok, tünetek és a képalkotó vizsgálatok együttes értékeléseként születik meg a diagnózis. A diagnózis felállítása után a legmodernebb terápiákat alkalmazzuk. A terápiás stratégia felállítása után útmutatást adunk annak megvalósításához.

A kezelések központjában a panaszok kiváltó okának megszűntetése a cél, nem a tüneti kezelés. Ortopédiai, traumatológiai, gyermekortopédiai, neurológia, idegsebészeti, lymphológiai szakorvosi praxisközösségünk erős szakmai felkészültsége mellett, a mozgásszervi panaszok kezelésének széles tárházával rendelkezik, amit a fejlett nyugat európai orvoslás eredményesen használ.

Ortopédia, gyermekortopédia, baleseti sebészet, gerincsebészet egy helyen. A Budai Mozgásszervi Magánrendelőben a panaszok, tünetek és a képalkotó vizsgálatok értékelése után kezelési stratégiát álltunk fel rövid-, közép- és hosszútávra. A kezelések középpontjában a fizioterápia áll. A fizioterápia a mozgásszervi betegségek átfogó kezelési módszereinek összessége, melyet minden esetben egyénre szabottan a kezelőorvos és a fizioterapeuta (gyógytornász) szakvéleménye alapján alakítunk ki. A BMM-ben a hatékony gyors gyógyulás alapja a csapatmunka, a konzultáció szakorvos és fizioterapeuta között.

Gyógytorna

Gyógytorna: az első konzultáció alkalmával részletes mozgásszervi állapotfelmérés és vizsgálat történik, melyet célzott kezelés követ.Gerinctorna, McKenzie módszer (porckorongsérv), csontritkulás prevenció és szintentartás, koordináció-, egyenesúlyfejlesztés, ízületi merevség oldása, kondiciónáló torna, kineziotape technika, intimtorna, gátizomerősítő tréning, kismamatorna, stroke rehabilitáció, nyirokoedéma kezelés, nyirokmasszázs, sportsérülések utáni rehabilitáció, műtét előtti utáni kezelés (Protézis beültetés, vállműtét, keresztszalag pótlás, gerincműtét előtt és utáni rehabilitáció és egyéb műtétek utáni kezelések). Egyéni kezelésre és csoportos tornákra van lehetőség a rendelőben, de járóképesség csökkenés esetén otthoni gyógytorna kezeléseket is vállalunk.

Fizikoterápia: fontos kiegészítő módszerek a mozgásszervi panaszok kezelésében. Olyan fizikai elveken alapuló kezelések, melyek fájdalomcsillapító, keringésjavító, szöveti regeneráció serkentő, heglazító hatásúak, melyek a gyógytornával együtt hoznak jó eredményt.

Teniszkönyök kezelés során is komplex terápiát alkalmazunk. A Budai Mozgásszervi Magánrendelőben mágnesterápia, elektroterápia, ultrahangterápia, bioptron lámpa kezelésekkel állunk pácienseink rendelkezésére.

Gyógymasszázs: a gyógymasszázs fontos kiegészítő módszer a mozgásszervi panaszok kezelésében. Ez fontos terápia lehet a gyakran fájdalmas izomgörcsök, myogelotikus csomók oldásában. A relaxáció, az izmok ellazítása, a keringés javítása, az ízületi jó funkció záloga.

A szakorvosi rendelések közül az izomműködési zavarokkal a neurológia foglalkozik.

Professzionalis egészségügyi ellátás várakozás nélkül!

Cím: 1111 Budapest, Budafoki út 15.

 
Joomla SEO powered by JoomSEF