Baba-mama torna

Az anyukák testére a szülés óriási hatással van. A különleges megterhelés számos változást okoz az izomzatban is, melynek regenerációja kiemelten fontos a jövőre nézve is. A baba-mama torna lényege, hogy a személyre szabott gyakorlatok segítségével helyreállítsuk a megbomlott izomerő egyensúlyt, a baba jelenlétével és segítségével.

A speciális baba-mama torna már a szülést követő 6. héttől elkezdhető. Kezdésként különböző légző és lazító gyakorlatokat végzünk, majd folyamatosan bővítjük a tornát. A has- és hátizmok erősítésével kevesebb felesleges teher jut az alsó végtagokra, mely a csípő-térdízület, valamint a láb boltozatai szempontjából is kedvezőbb. A torna során a baba főszerepet kap a gyakorlatokban, és az anyuka a kicsi növekedésével együtt tud erősödni. Minden alkalom végén relaxációval vezetjük le az energiákat, amely a babára és a mamára is nyugtató hatással van.

A baba-mama torna egészséges mozgást biztosít az anyukák számára úgy, hogy közben kisbabájukkal is együtt lehetnek. A regeneráció mellett a rendszeres baba-mama torna segít a testsúlycsökkentésben, valamint fokozza az erő- és állóképességet - melyre a gyermek növekedésével egyre nagyobb szüksége lesz az édesanyának.

Munkatársaink - Baba-mama torna

Baba-mama torna