A lökéshullámok olyan, nagy erejű hanghullámok, amelyek a bőrön keresztül továbbítanak energiát a kezelt területre. A speciális Swiss DolorClast® lökéshullám terápiás készülék által keltett hanghullámok a szervezet természetes öngyógyító mechanizmusát stimulálják, segítik a káros lerakódások és a meszesedés eltávolítását, felgyorsítják az anyagcserét, javítják a vérellátást, fellazítják az izmokat és visszaadják az inak és ízületek rugalmasságát. A kezelés során nem használunk semmilyen gyógyszert, így nincsenek nem kívánt mellékhatások. Az ismételt kezelések egymás hatását folyamatosan erősítve még heteken át gerjesztik az öngyógyítást.

A 15 perces kezelés ismétlése már 2-4 hét alatt tartós javulást eredményez az esetek 80%-ában az alábbi mozgásszervi panaszok esetén:
- vállfájdalom - csípőtáji fájdalmak
- sarokfájdalom, pl.: sarkantyú, csontkinövés - talpfájdalom
- Achilles-fájdalom - teniszkönyök, golfkönyök
- sportsérülések, pl.: izomszakadás. izomhúzódás - ugró térd

A kezelés menete
A lökéshullám kezelés megkezdése szakorvosi javaslatra ajánlott. Az első alkalommal egy részletes konzultáció történik, amely során a problémás terület meghatározása és vizsgálata után a területet megjelölik, valamint felkerül rá az ún. kontakt gél. Ez az anyag segíti a hullámok továbbítódását a bőrön keresztül a szövetekbe és csontokba. Végül a készülék segítségével bejuttatjuk a gyógyító hullámokat a problémás testrészbe.

Komplex terápia a gyógyulás érdekében

A komplex szolgáltatás keretein belül a speciális lökéshullám terápiát személyre szabott, egyéb kiegészítő technikákkal tesszük még hatékonyabbá, a még eredményesebb gyógyítás érdekében. Gyógytornászunkkal való első találkozás alkalmával felmérjük a panasz mértékét és okát, az egyéni terápia kialakítása céljából. Ehhez feltétlenül szükséges bemutatni a korábbi orvosi vizsgálati eredményeket, valamint a szakorvosi ajánlást a lökéshullám terápiára vonatkozóan. A felmérés után megkezdjük a panaszos testrész kezelését lökéshullám terápiával, majd speciális kiegészítő kezeléseket alkalmazunk. A kiegészítő technikák minden esetben egyediek, az egyes elemek szükségességét személyre szabottan állapítja meg szakképzett gyógytornászunk.

A leggyakrabban alkalmazott kiegészítő kezelések:

- nyújtó-lazító tornagyakorlatok,
- manuálterápiás fogások alkalmazása,
- Kinezio-Tape szalag felhelyezése,
- egyéni gyógytorna.

A teljes panaszmentesség a kezelések ismétlésével érhető el, alapja pedig a panaszt kiváltó ok megszüntetése.

Áraink:

Normál lökéshullám terápia:
Egy alkalom: 9.000 Ft
5 alkalmas bérlet: 40.000 Ft

30 perces Komplex lökéshullám terápiás kezelés:
Egy alkalom: 12.000 Ft
5 alkalmas bérlet: 55.000 Ft

60 perces Komplex lökéshullám terápiás kezelés:
Egy alkalom: 17.000 Ft
5 alkalmas bérlet: 80.000 Ft

Munkatársaink - Lökéshullám terápia

Lökéshullám terápia Lökéshullám terápia