Megoldások térdízületi porckopásra

  Magánrendelőnk ortopéd-traumatológus szakorvosa, Dr. Moravcsik Bence Balázs, 2017. december 13-án a Fem3Café c. műsor mozgásszervi szakértője volt. A műsorban a sokakat érintő térdízületi porckopásról beszélgettek. Mit tehetünk, hogy megelőzzük a fájdalmas panaszok kialakulását? Mit tegyünk, ha már bekövetkezett a porckopás? Kiket érint leggyakrabban ez a mozgásszervi megbetegedés?

  Ha Ön is kíváncsi a válaszokra, nézze újra a beszélgetést itt:


  Tovább

  Így előzze meg az eséses baleseteket a csúszós utakon!

  2017.12.05.-én Dr. Moravcsik Bence Balázs a Duna televízió Család-barát magazinműsor vendége volt. A Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő ortopéd-traumatológus szakorvosa arról beszélgetett a műsorvezetőkkel, hogy miért fontos a mozgás és a sport a téli időszakban is, illetve, hogyan előzhetőek meg az eséses-csúszásos balesetek.

  Fogadja meg Ön is szakorvosunk tanácsait és kerülje el a bokaficamot és a csípőtörést ezen a télen!


  Tovább

  Ezért vegye komolyan a végtagzsibbadást!

  Magánrendelőnk orvosigazgatója, Dr. Moravcsik Bence Balázs ortopéd-traumatológus szakorvos 2017.08.29-én ismét a FEM3Café műsorának vendége volt, ahol a két műsorvezetővel a végtagzsibbadásról beszélgettek. Mikor gondoljunk komoly problémára, milyen okok állhatnak a háttérben és milyen gyógymód lehetséges? Tudja meg Ön is videónkból!

  Ortopédia Budapest 4 helyszínén - Kérjen időpontot most! Kattintson ide!  Tovább

  Másfél percben megmutatjuk, milyen a jó iskolatáska!

  Végh Nikola, magánrendelőnk vezető gyógytornásza, a Dívány.hu-nak nyilatkozott arról, milyen is a megfelelő iskolatáska. A hónap top témájának lényegét mindössze másfél percben nézze meg Ön is itt:


  Tovább

  A jó iskolatáska jellemzői és fontossága

  Magánrendelőnk orvosigazgatója, Dr. Moravcsik Bence Balázs ortopéd szakorvos 2017.08.23-án reggel, a Hír TV vendég szakértőjeként beszélt az iskolakezdés előtti egyik legfelkapottabb témáról: az iskolatáska választásról.

  Miért fontos, hogy milyet veszünk gyermekünknek? Milyen szempontokat tartsunk szem előtt? Milyen negatív hatása lehet a gyermek gerincére a rosszul választott vagy rosszul viselt táska? Tudjon meg mindent videónkból:


  Tovább

  Gyógytornász válaszol: Milyen a jó iskolatáska?

  Magánrendelőnk tapasztalt gyógytornásza, Juhász Eszter, 2017. augusztus 18-án az RTL Klub Reggeli című műsorában beszélt az iskolatáska választás jelentőségéről.

  Videónkban újra megnézheti Ön is, hogy mire érdemes odafigyelni a táskavásárláskor, hogyan érdemes bepakolni a mindennapi felszerelést, és mit tehet a szülő, hogy megelőzze a gerincferdülés kialakulását kisiskolás gyermekénél?


  Tovább

  Hogyan válasszunk megfelelő iskolatáskát?

  Az iskoláskorú gyermekes szülők körében minden évben ismerős augusztusi téma az iskolatáska vásárlás. Nem mindegy ugyanis, milyen szempontok alapján választunk! Napjainkban a kisiskolások hatalmas mennyiségű és súlyú könyvet és tanszert cipelnek nap, mint nap az iskolában, mely akár komoly káros következménnyel is lehet mozgásfejlődésükre. A negatív hatások elkerülésében nagy szerepe van a megfelelő iskolatáskának, ami jól tehermentesítheti a fejlődő gyermek gerincet.

  Az RTL Klub Híradó stábja magánrendelőnk ortopéd főorvosával, Dr. Gáspár Levente PhD egyetemi docenssel beszélgetett a rossz iskolatáska káros következményeiről, illetve a megfelelő táska kiválasztásának szempontjairól. Kattintson a videóra és nézze meg újra a riportot, legyen Ön is szakértő a témában!

  Amennyiben maradt még kérdése, tegye fel bizalommal szakértőnknek itt!


  Tovább

  A csukló leggyakoribb megbetegedései

  A kézfej és a csukló megbetegedései manapság egyre inkább teret hódítanak a köztudatban is. Fontos felhívni a figyelmet ezekre a mozgásszervi problémákra is, hiszen mindennapi életünkben komoly akadályokat okozhatnak. Dr. Moravcsik Bence Balázs ortopéd-traumatológus szakorvos, a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő orvosigazgatója, ebben a témában fejtette ki szakvéleményét és tanácsait 2017. június 13-án, a Fem3café magazinműsorban. Nézze meg videónkat és tudja meg, hogy Ön is érintett lehet-e és mire kell odafigyelni a probléma megelőzéséhez!


  Tovább

  Az utazás káros hatásai a szervezetre

  Magánrendelőnk orvosigazgatója, Dr. Moravcsik Bence Balázs ortopéd-traumatológus szakorvos a Duna Televízió Családbarát magazinműsorának vendége volt 2017. június 12-én. A műsorban a nyári utazásokról beszéltek, melyek sajnos káros hatással is lehetnek mozgásszerveinkre. Orvosigazgatónk a leggyakoribb problémákra és a megelőzési lehetőségre hívja fel a figyelmet.


  Tovább

  Elindult az országos Golflabda-kampány!

  Figyelemfelkeltő, edukációs kampány indult a háziorvosok felé fordulva a lágyrész szarkómák korai felismerése érdekében. A Semmelweis Egyetem Mozgásszervi Daganatok Tanszékcsoportja és a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő közös akciót indított. A „golflabda kampány" indításával kapcsolatban Dr. Moravcsik Bence Balázs és Dr. Kiss János (SE Ortopédiai Klinika) 2017. április 27-én az M1 hírcsatorna Ma reggel c. műsorának vendége volt. Nézze meg a teljes riportot:


  Tovább

Televíziós megjelenések

 • Milyen panasza van?

  Tekintse meg a panaszokkal kapcsolatos szakmai véleményünket.

  Panaszok listája
 • Időpontfoglalás

  Jelentkezzen be konzultációra még ma és akár már holnap fogadjuk.

  Konzultáció kérése
 • Rendelési idő

  • Hétfő - Péntek
   8.00 - 20.00
  Hol vagyunk?

Kategóriák