A nyak a gerinc legmozgékonyabb szakasza, biztosítja a fej tartását, és a nyaki csigolyák nyúlványai által alkotott csontos csatorna védi a gerincvelőt és a nagy nyaki ereket. A nyaki fájdalom gyakori panasz, melynek hátterében számos ok húzódhat meg mint pl. a degeneratív elváltozások, munka miatti fokozott igénybevétel, helytelen tartás, huzat, depresszió, szorongás…

Általános nyaki gerincfájdalom

Az elsődleges cél a nyaki gerincpanaszt kiváltó okok felderítése és felszámolása, majd ezután a tünetek mielőbbi megszüntetése.
Kivizsgálást ortopédszakovros, neurológus szakorvos végzi.
Terápia: ortopédszakorvos, neurológus szakorvos, fizioterapeuta-gyógytornász.

Általános nyaki gerinc fájdalom

Munkatársaink - Általános nyaki gerinc fájdalom

Általános nyaki gerinc fájdalom

Bejegyzések - Általános nyaki gerinc fájdalom

Lábtorna nőknek

2016. 06. 30.

A csinos cipők és szandálok a nők számára alapvető kellékei a jó megjelenésnek, ugyanakkor viselésük sajnos gyakran okoz fájdalmat, esetleg görcsöket a lábfejben. Ha nap végére elfáradnak lába, merevséget vagy fájdalmat érez a talpában kövesse gyógytornászunk instrukcióit és lazítsa el izmait a néhány egyszerű gyakorlattal!

Tovább →

Lökéshullám terápia – gyógymód a makacs sarok- és talpfájdalom ellen!

2016. 07. 15.

Napjainkban egyre több ember küzd valamilyen lábfájdalommal, melyek közül a sarok- és talpfájdalmat okozó izomhártya gyulladás az egyik leggyakoribb. Sajnos az ilyen jellegű gyulladások lassan és nehezen gyógyulnak, és a megfelelő kezelés hiányában akár további panaszok kialakulásához is vezethetnek (pl. csontkinövéshez a saroktájékon).

Tovább →

A leggyakoribb kézsebészeti problémák

2016. 09. 08.

A kézsebész szakorvos feladata a baleseti sérülések következtében a kéz működésében elvesztett funkciók helyreállítása, a fejlődési rendellenességek kezelése, és a kéz megbetegedéseinek gyógyítása.

Keze épsége és fájdalommentes használata elengedhetetlen az akadálytalan hétköznapokhoz, ezért kiváló kézsebész szakorvosi gárdával állunk rendelkezésére a kezet érintő problémák megoldására!

Tovább →